Преглед

Add Your Heading Text Here

На оваа страна ќе најдеш ги најдеш сите помошни материјали потребни за учење танц, вежбање танц или потсетување по дома.

Моментално одиш на часови со групата за учење Extra Фигури. Оваа група започна веднаш после нова година, Јануари 2019та. Материјалите во оваа група се на ниво 1 (значи исто како прв степен).
Групни Часови

Овде можеш да видиш листа од пoследните часови во твојата моментална група. Ако кликнеш на еден од часовите ќе добиеш детален преглед што сме учеле, плус линкови према помошен материјал за истото.

Најнови Материјали

Бидејќи ова е пејџ посветен на група што учи фигури од ниво 1, материјалите подоле се само од тоа ниво. Листава не ги покажува материјалите што се над тоа ниво.

Ако имаш завршено курс од повисоко ниво, само избери го пејџот за таа група во твојот профил, и ќе можеш да видиш преглед од материјалите на тоа ниво.

Нема материјали од овој тип за твоето ниво сеуште.

Scroll to Top