Екстра Фигури (Јануари 2019)

Add Your Heading Text Here
Моментално одиш на часови со групата за учење Екстра Фигури. Ова е курсот што започна веднаш после нова година. Фигурите и комбинациите во овој курс се на ниво 1 (значи исто ниво на тежина како прв степен).

Групни Часови

Овде можеш да видиш листа од пoследните часови во твојата моментална група. Ако кликнеш на еден од часовите ќе добиеш детален преглед што сме учеле, плус линкови према помошен материјал за истото.

Најнова содржина

Ова е најновата содржина на сајтот. Овој преглед доле содржи и материјали што се на ниво 2 бидејќи дел од членовите на групава имаат одено на курс од втор степен.

[wpv-view name="xtra-grup-jan19"]
Scroll to Top