Бран во Десен Агол

Бранот е тип на движење на телото, a right-angle е позицијата на парот, односно како се поставени партнерите во просторот. Тоа може најдобро да се види во ова видео. Како и се друго во танцот, и за бранот постојат повеќе нивоа и можеш да го усовршуваш подолго време. Во видеото е презентирана најлесната верзија, односно […]

Бран во Десен Агол Read More »