Час 1

Hustle
  • Научивме belly-rolled cascading ochos во hustle верзија
  • Научивме left-side-pass према hammerlock, и враќање назад
Bachata
  • Научивме headroll како додадавме во Бачата
  • Научивме 3/4 вртење
Salsa
  • Ја почнавме салса комбинацијата “5 вртења со 5 различни држења”, но бидејќи се мачеа поголем дел од просторијата го оставивме за понатаму во курсот. Ќе го довршиме и ќе успее до 6тиот час.
Scroll to Top