Сите женски места се сега пополнети

Сеуште можеш да резервираш место за наредната група

  • Со запишување во листата на заинтересирани ќе добиеш приоритет штом почне формирањето на наредната група. Веднаш ќе добиеш едно од првите женски места во таа група.
  • Исто така со оваа резервација, ако откаже некоја од девојките што резервираа за сега во Ноември, ќе можеш да го земеш нејзиното место.
  • Поради големиот интерес ќе пробаме да стартуваме уште една почетна група многу набрзо, најверојатно во Февруари.

Ако сакаш да резервираш место на листата за заинтересирани, имаш две опции

Моментално, најдобра е опцијата за резервирање преку Facebook Messenger

Опцијата за резервирање преку e-mail (на rezervacii@sakamtanc.com)

е само за тие што никако немаат пристап до Facebook Messenger. – Алтернативно може и да ни пишеш на Instagram,

само побарај го Instagram пејџот “SakamTanc”.

Моментално, најдобра е опцијата за резервирање преку Facebook Messenger.  Опцијата за резервирање преку e-mail (rezervacii@sakamtanc.com) е само за тие што немаат пристап до Facebook Messenger. – Алтернативно може и да ни пишеш на Instagram, само побарај го Instagram пејџот “SakamTanc”.

Сеуште има места за машки* во групата што почнува во Ноември

Сеуште има уште 6 места за машки. За да резервираш место, само пиши ни порака. Можеш да ни пишеш на фејсбук страната “Сакам да Танцувам” или побарај не на Instagram како “SakamTanc”, па прати ни порака таму.

*Важи и ако доаѓаш со девојка/другарка односно со партнерка. Значи има место за девојка ако доаѓа со тебе. Места нема само за соло девојки без партнер, сите такви места во сите групи се преполнети.

Copyright 2018, Сакам Да Танцувам

Scroll to Top