Индивидуални Часови

До неодамна, единствениот начин за брзо совладување на танцот беше земањето на приватни часови. Но, поради цената, овој тип на часови е непристапен за повеќето луѓе. Затоа го креиравме пакетот со индивидуални часови.
Со стандардниот пакет, еден ваков час чини само 429 денари, а може да замени до еден цел месец на групни часови по танц
  • Индивидуалните часови се купуваат во пакети од по 5 часа
  • Часовите не истекуваат и може да се искористат по договор

– Смеете да земете повеќе пакети одеднаш. На пример можете да уплатите за 2 пакети одеднаш (10×429). доколку ви е така полесно. 

— Немаме опција за слободен избор при оваа цена, на пример не може да се земе пакет со 7 часа по оваа цена. Можете да земете 5 часа (1 пакет), или 10 часа (2 пакети одеднаш), или 15 часа (3 пакети одеднаш), итн…

– Индивидуалните часови се купуваат во пакет од по 5 часа
– Часовите не истекуваат и може да се искористат по договор
(Зависно од слободни термини и инструктори)

Белешка - овој пакет е само за рекреативци

Доколку танцувате за рекреација, ќе можете да продолжите да земате пакети за индивидуални часови, со оваа редовна цена (429 денари од час), се додека да стигнете до повисоките нивоа во танцот.

*- За тие што работат танц на повисоко ниво, на пример најпредните нивоа на танцот, се спремаат за натпревар итн – единствена опција се приватните часови, а тие имаат повисока цена. Повеќе за разликите има тука.

Белешка:

Во моментов работиме само мал број на индивидуални часови и тие се одржуваат во приватна форма. Тоа значи дека иако плаќате за индивидуален час добивате нешто слично на приватен час. Повеќе за разликите има тука.

Индивидуалните часови се многу поисплатливи од приватните часови, а даваат слични резултати
Јас сум на напредно ниво, дали морам да земам приватни часови? Не ми треба приватност, но сакам да учам професионални работи.

One-on-one пакетите ги измисливме за побрзо учење на друштвеното ниво во танцот. Ова ниво на танцот може да го предаваат и инструктори од средно ниво, па затоа редовната цена за индивидуалните часови е многу попристапна. 

Досега единствениот начин да учите професионални и понапредни работи беше земањето приватни часови, но сега имаме и опција “Pro-level индивидуални часови”. Повеќе за тоа тука.

Scroll to Top