Приватни vs
One-on-one

Најбрзиот начин да се совлада било кој танц е земањето на приватни часови. Понекогаш 1 приватен час може да замени дури 3 до 4 недели одење на групни часови.

Но, поради цената оваа опција до скоро не беше пристапна за повеќето луѓе. Затоа сега нудиме една опција која е многу попристапна во однос на цената, а тоа е т.н. “one-on-one”, односно “индивидуален” час.

Во однос на цената, ваквите часови се речиси дупло попристапни, а сепак нудат сличен резултат како земањето приватен час. Затоа што за секоја минута од часот имате еден инструктор што ви е посветен на вас лично.
Но сепак, има некои разлики од приватниот час

Индивидуалните часови (one-on-one) се поприлично слични на приватните часови, но не се исти. За да ја направиме цената попристапна, има неколку разлики.

*Белешка: Во моментот, поради моменталната ситуација, и услугата индивидуален час се врши во приватен и сосема одвоен термин и генерално нема промена на инструктори. Тоа значи дека во моментот, за цената на индивидуален час добивате нешто што е многу поблиску до приватниот час.
Дали ќе имам побавен прогрес ако земам one-on-one пакет? Дали може да се спореди со земање на приватни часови?

Прогресот и сличен. За многу попристапна цена ќе добиете речиси 90% од истите резултати како да земате приватни часови. Освен ако не сте професионален танчер што сака да подобри и усоврши некоја конкретна ситница за одење на светско првенство, немате додатна корист од земање приватен час. Но секако, можете доколку сакате поради приватноста.

Scroll to Top