Alesso Ft. Ryan English – Cool (DJ Soltrix Bachata Remix)

Ова е песната на која ја игравме оваа кореографија

Детален преглед на кореографијата:

[Напомена] - немате пристап према овој дел од содржината. Оваа содржина е пристапна само за оние што одат на групни часови.

Scroll to Top