Степен 1а (Април 2019)

Ова е почетната група која што почна со часови во средината на април 2019та

Час 2

Во делот за повторување Ги повторивме тие работи што се најбитни за тие што пропуштиле час. Ова го правиме пред да почнеме со главниот час. Овој дел е добар за тие што пропуштиле по некој час, да можат многу полесно да го следат часот. Но е добар и за тие што се поамбициозни и сакаат […]

Час 2 Read More »

Час 1

Во делот за повторување Ги повторивме тие работи што се најбитни за тие што пропуштиле час. Ова го правиме пред да почнеме со главниот час. Овој дел е добар за тие што пропуштиле по некој час, да можат многу полесно да го следат часот. Но е добар и за тие што се поамбициозни и сакаат

Час 1 Read More »

Scroll to Top