Бесплатна проба

Овде ги имате сите одговори за бесплатната проба на часовите по танц за деца и што се случува после тоа доколку се решите да продолжите со часови редовно.

Што ако се решиме да продолжиме со редовни часови? Која е цената

Во моментов имаме промотивни цени кои растат постепено. Во моментов цената за месечна членарина е стигната до 900 денари за деца (тие над 7 години), и 1000 денари за мали деца (тие под 7 години).

– Евентуално и постепено цената ќе порасне до “нормална цена” за вакви часови, а тоа е 1200-1300 денари месечно. Значи ако ни се приклучите и почнете со редовни часови некогаш во иднина, тоа би било по повисока, односно “нормална” цена

– Сите што ќе се зачленат додека цената е промотивна  ќе ја задржат таа пониска цена и за понатаму. Дури и откако ќе пораснат цените за нови членови, вие ќе ја плаќате оваа пониска цена (се додека сте активен член).

Кога се плаќа?
 • Ако сакате да продолжите со редовни часови по истекот на бесплатната проба, ќе треба да направите уплата пред првиот “платен час”.

  • На пример ако последниот бесплатен час ви се паѓа насред недела и сакате да продолжите со часови, пожелно е да си уплатите уште веднаш за да можете да дојдете веќе следниот час без паузи.

 • Ако сакате да земете пакет со голем број гратис месеци, за тој може да се уплати само додека трае промоцијата. Не продолжуваме рокови за специјални промоции.
Во моментов немаме специјални понуди/пакети
 • Доколку сте чуле за некои од нашите екстремно дарежливи специјални понуди и пакети, имајте предвид дека сите се истечени.

 • Во моментов имаме само нормална опција за плаќање месец-за-месец. Не продолжуваме рокови за специјални промоции.

 • Ако ја искористивте една од нашите специјални понуди, ви благодариме за довербата. Ќе се дружиме и соработуваме долго време.
Во моментов имаме понуда со голем број гратис месеци
Важи само до вторник, 10ти Септември
Склопивме специјален пакет со кој нема да мора да се грижите за плаќање часови дури до некаде пролет 2020та. Плаќате еднаш, и дететото може да оди на часови по танц, неограничено, шест месеци. Со начинот на кој што е склопен овој пакет, ќе ве фати *333-400 денари од месец.

*-Зависно од возраста на дететото. Пакетот е со различна цена за тие под 7 години и за тие над 7 години бидејќи имаат различен број часови.

Најчести прашања за специјалниот основачки пакет
Како се уплаќа за специјалниот пакет?
Ако уплаќате за дете од 7 години нагоре
 • Плаќате 2400 денари, а добивате 6 месеци неограничено одење на часови по танц.
 • Имајте предвид дека штом почнат да одат редовно, децата на оваа возраст ќе имаат 2 (+1) часосви во неделата (значи +1 опционален час преку викенд).
Ако уплаќате за деца под 7 години
 • Плаќате 2000 денари, а добивате 12 месеци неограничено одење на часови по танц.
 • Децата на оваа возраст имаат само 2 часа во неделата, односно го немаат тој трет бонус опционален час преку викенди.
Во моментов имаме понуда специјален "основачки пакет"

Склопивме специјален пакет со кој нема да мора да се грижите за плаќање часови по танц цела година, бидејќи вклучува голем број гратис месеци.

Плаќате еднаш, и дететото може да оди на часови по танц, неограничено, цела година. Со начинот на кој што е склопен овој пакет, ќе ве фати *250-300 денари од месец.

*-Зависно од возраста на дететото. Пакетот е со различна цена за тие под 7 години и за тие над 7 години бидејќи имаат различен број часови.

Најчести прашања за специјалниот основачки пакет
Како се уплаќа за специјалниот пакет?
Ако уплаќате за дете од 7 години нагоре
 • Плаќате 2400 денари, а добивате 6 месеци неограничено одење на часови по танц.
 • Имајте предвид дека штом почнат да одат редовно, децата на оваа возраст ќе имаат 2 (+1) часови во неделата (значи +1 опционален час преку викенд).
Ако уплаќате за деца под 7 години
 • Плаќате 2000 денари, а добивате 6 месеци неограничено одење на часови по танц.
 • Децата на оваа возраст имаат само 2 часа во неделата, односно го немаат тој трет бонус опционален час преку викенди.
Scroll to Top