Специјална Опција

Кога се формираат нови групи на нова локација нудиме пакети со екстремен попуст, како подарок за основачките членови на групите. 

Промоција за оваа недела | 23% попуст на членарина +3 месеци гратис
 1. Оваа понуда важи само за оние што ќе уплатат пред да заврши пробата, односно ако го земете и уплатите овој пакет пред да заврши бесплатната проба
 2. Откако ќе ја завршите пробата овој пакет исчезнува како опција, и понатаму остануваат само стандардните опции за плаќање кои немаат таков масовен попуст.
 3. Плаќањето е на жиро-сметка, значи можете во било кое време да уплатите за пакетот.
 4. Значи ако знаете уште пред да заврши пробата дека ќе продолжувате со часови по танц, најдобрата опција е да го искористите овој пакет. 

Понудата е:

 • Плаќате 3 месеци по оваа пониска спуштена цена од 990 денари /месец
 • Го осигурувате овој попуст се до крајот на 2021 година
  • Не само што ќе направите голема заштеда сега, туку и во иднина
 • Бонус: Добивате +3 месеци гратис од нас

Значи за уплата од 2970 денари добивате 6 месеци, плус во ваше име е заклучен особено дарежлив попуст од 23% за секој нареден месец до 2021ва. Ако ја земете предвид и бесплатната проба, тоа значи дека за инвестиција од 2970 денари добивте речиси 7 месеци часови по танц. Тоа му доаѓа како да сте платиле 430 денари од месец за првите 7 месеци танцување.

Кога се плаќа?
 • Уплатата треба да ја направите пред да го земете последниот час од бесплатната проба.
 • Ако пробата ви завршува во сабота, овој специјален пакет можете да го уплатите најкасно до петокот (дента претходно)
 • Ако не сте сигурни, прашајте не на Фејсбук страната
Што ако го пропуштиме овој пакет?
Ако ја одлагата одлуката за после пробата, ќе ви останат само редовните опции за уплаќање кои имаат помалку дарежливи попусти. Но бидејќи сеуште сме во промотивен период, и тие опции се доста исплатливи.
Најчести прашања за специјалниот основачки пакет
Во скратена форма

Ако уплатите 2970 денари ја добивате целата бесплатна проба, плус 6 месеци после пробата, а потоа се до 2021ва ви останува цена од само 990 денари месечно.

Како се уплаќа за специјалниот пакет?
 • Се плаќа на жиро сметка. Информации за тоа можете да видите тука
 • Плаќате 2970 денари за 3 месеци танц, и добивате плус три месеци гратис

Белешка: Да нема забуна. Нормалната цена за месец танц е 1300 денари, не 990 денари. Во пакетов плаќате за 3 месеци со попуст, и плус добивате уште цели три месеци гратис.

Scroll to Top