Промо Пакет (2+1)

Кога се формираат нови почетни групи нудиме т.н. “основачки пакети со екстремен попуст, како подарок за основачките членови на групите. 

Промоција за оваа недела | 23% попуст на членарина +1 месец гратис
 1. Во моментов имаме основачки пакет со кој сакаме да ги наградиме оние што се основачи на групата, но немаа можност да земат од поголемите пакети со поголем број месеци.
 2. Нормална цена за часови по танц за деца е 1300 денари месечно. Но, доколку го земете овој пакет, за вас цената за месечна членарина ќе биде само 990 денари, се до 2021ва.

Понудата е:

 • Плаќате 2 месеци по оваа пониска спуштена цена од 990 денари /месец
 • Добивате +1 месец гратис од нас. Значи вкупно 3 месеци за 1980 денари
 • Плус, штом истечат тие 3 месеци, секој нареден месец ќе биде по спуштената цена односно 990 денари /месец, се до 2021ва

Значи за уплата од само 1980 денари добивате 3 месец. Ако ја земете предвид и бесплатната проба, тоа значи дека за цена од 1980 денари добивте речиси 4 месеци. 

Претходните попусти и пакет се истечени

Доколку имате слушнато за нашите супер-дарежливи пакети со голем број гратис месеци или пак за цените што ги имавме претходно, имајте предвид дека сите тие промоции истекоа. Не продолжуваме рокови за специјални промоции.

Цените ќе продолжат да растат се додека да стигнеме до нормалната цена за ваков тип на часови, а тоа е барем 1200 денари од месец. Затоа корисно е да си заклучите попуст во свое име додека сеуште постои.

Белешка за термините
 • Поради подобрување на квалитетот на часовите и вашиот комфор, можно е да направиме промена каде еден од двата дена го преместуваме да се работи во викенд. На пример ако моментално одите на часови вторник и четврток, може да направиме промена каде групата ќе оди вторник и сабота (на пример).

 • Имајте предвид дека смеете да комбинирате групи. На пример ако има две групи за вашата возраст, можете првиот ден за неделата да го земете во едната група, а другиот ден во другата група. Така да мали се шансите да нема комбинација што не ви одговара.
Кога се плаќа?
 • Ако сакате да земете пакет што содржи гратис месеци, за тој може да се уплати само додека трае промоцијата. Во случајов оваа промоција ќе трае додека да се наполни капацитетот на групата, а таа е речиси формирана.
 • Ако сакате да земете пакет што содржи гратис месеци, за тој може да се уплати само додека трае промоцијата. Не продолжуваме рокови за специјални промоции.

 • Оваа промоција ќе постои за ограничено време и ќе ја укинеме промоцијата ако премногу луѓе во месецот го земаат овој пакет.

 • Ако решиме да ја укинеме промоцијата ќе има навремена најава

 • Оваа страна (што ја читате во моментот) ќе се обнови со порака дека пакетот се укинува (со точен датум). Ќе биде најавено барем 3-4 дена унапред. 
Најчести прашања за специјалниот основачки пакет
Во скратена форма

Ако уплатите 1980 денари ја добивате целата бесплатна проба, плус 3 месеци после пробата, а потоа се до 2021ва ви останува цена од само 990 денари месечно.

Како се уплаќа за специјалниот пакет?
 • Се плаќа на жиро сметка. Информации за тоа можете да видите тука
 • Плаќате 1980 денари за 2 месеци танц, и добивате трет месец гратис

Белешка: Да нема забуна. Нормалната цена за месец танц е 1300 денари, не 990 денари. Во пакетов плаќате за 2 месеци со попуст, и плус добивате трет месец гратис. 

Промоција за оваа недела | 2+4 месеци гратис
До вторник, 10ти септември

Склопивме специјален пакет со кој нема да мора да се грижите за плаќање часови дури до некаде пролет 2020та. Тоа е зашто уплаќате 2 месеци, а добивате плус 4 месеци гратис.

Значи плаќате еднаш, и дететото може да оди на часови по танц, неограничено, шест месеци. Со начинот на кој што е склопен овој пакет, ќе ве фати 333-400 денари од месец.

Имајте предвид дека ќе имаме промоција и следната недела
 • Доколку вашето дете сеуште не е сигурно дали ќе сака да продолжи, или не сте сигурни за понудава погоре, почекајте зашто следната недела ќе се активира последниот промотивен пакет.

 • Секако со помал број на гратис месеци. Но ќе имате повеќе време да одлучите дали сакате да продолжите.

 • Штом истече тој промотивен пакет, после тоа ќе постои само месечна опција. Односно плаќање месец за месец.
Белешка за термините
 • Не можеме да гарантираме дека вашиот термин ќе постои за 6 месеци од сега без никакви промени.
 • Можно е да направиме промена каде еден од двата дена го преместуваме да се работи во викенд. На пример ако моментално одите на часови вторник и четврток, може да направиме промена каде групата ќе оди вторник и сабота (на пример).
 • Имајте предвид дека смеете да комбинирате групи. На пример ако има две групи за вашата возраст, можете првиот ден за неделата да го земете во едната група, а другиот ден во другата група. Така да мали се шансите да нема комбинација што не ви одговара.
Кога се плаќа?
 • Ако сакате да земете пакет со голем број гратис месеци, за тој може да се уплати само додека трае промоцијата. Не продолжуваме рокови за специјални промоции.
Најчести прашања за специјалниот основачки пакет
Како се уплаќа за специјалниот пакет?
Ако уплаќате за дете од 7 години нагоре
 • Плаќате 2400 денари, а добивате 6 месеци неограничено одење на часови по танц.
 • Имајте предвид дека штом почнат да одат редовно, децата на оваа возраст ќе имаат 2 (+1) часови во неделата (значи +1 опционален час преку викенд).
Ако уплаќате за деца под 7 години
 • Плаќате 2000 денари, а добивате 6 месеци неограничено одење на часови по танц.
 • Децата на оваа возраст имаат само 2 часа во неделата, односно го немаат тој трет бонус опционален час преку викенди.
Scroll to Top