Втор Степен (Март 2019)

Add Your Heading Text Here
Моментално одиш на часови со групата за втор степен. Ова е курсот што започна во Март.

Групни Часови

Овде можеш да видиш листа од пoследните часови во твојата моментална група. Ако кликнеш на еден од часовите ќе добиеш детален преглед што сме учеле, плус линкови према помошен материјал за истото.

Не можевме да најдеме никакви часови за тука

Најнова содржина

[wpv-view name="xtra-grup-jan19"]
Scroll to Top