Прв Степен (Октомври 2018)

Ова е страната што е посветена на курсот за прв степен што започна во Октомври 2018та и заврши пред нова година. 

Наскоро ќе ги поставиме тука описите од часовите, односно што се учевме на часовите за оваа група. Во меѓувреме можеш да ги погледнеш материјалите за работите што ги учевме на овој курс.

[wpv-view name="prvstepenokt18only"]
Scroll to Top