Бесплатна проба

Овде ги имате сите одговори за бесплатната проба на часовите по танц за деца и што се случува после тоа доколку се решите да продолжите со часови редовно.
Дали мораме да се зачлениме по крајот на бесплатна проба?

Пробата е дизајнирана да видите дали ви се допаѓа. Ако не е идеално време да продолжите со редовни часови, можете да ни се приклучите некогаш во иднина.

Само имајте предвид дека во иднина цените ќе бидат многу повисоки, додека тие што ќе се зачленат во промотивниот период ќе имаат пристап до специјални попусти. За тоа има подоле.

А што е специјалните пакети?

Можеби сте слушнале за нашите специјални пакети каде членовите со огромни попусти. Од родителите што се зачленија досега, речиси сите земаа пакет бидејќи цената е многу поисплатлива и попустот е многу поголем.

Информациите за специјалните пакети ќе ги добиете автоматски по завршување на втората недела од пробата. Доколку ве интересира уште сега, само пишете ни на страната за повеќе информации.

Во моментов имаме специјални пакети со огромни попусти. Но бидејќи вие само што почнавте со пробата најверојатно не знаете сеуште дали би сакало детето да продолжи.

Бидејќи пакетите содржат голем број месеци, ако не знаете дали ќе има детето интерес, подобро е да ја почекате опцијата за плаќање месец за месец по крај на бесплатна проба.

Доколку сепак имате доволно голем интерес за продолжување и сакате да дознаете повеќе за пакетите, погледнете тука за повеќе информации.

Scroll to Top