Бесплатна проба

Овде ги имате сите одговори за бесплатната проба на часовите по танц за деца и што се случува  доколку се решите да продолжите со часови и после бесплатната проба.

Дали мораме да се зачлениме по крајот на бесплатна проба?

Пробата е дизајнирана да видите дали детето ќе се пронајде во танцот. Ако не му се допадне танцот доволно за време на пробата, тоа е сосема во ред, можеби детето ќе се пронајде повеќе во некоја друга активност.

За подетални информации кликнете на прашањето што ве интересира.
А што е со специјалната "основачка" понуда што ни ја спомнаа?

Кога и да се формира нова група имаме екстремно дарежливи пакети за првите членови на групата. Во моментов имаме специјален пакет со кој зачленувањето ќе ве фати неверојатни 495 денари од месец.

  • Оваа понуда важи само за оние што ќе уплатат пред да заврши пробата, односно ако го земете и уплатите овој пакет пред да завршите со пробата
  • Откако ќе ја завршите пробата овој пакет исчезнува како опција, и понатаму остануваат само стандардните опции за плаќање кои немаат таков масовен попуст
  • За пакетов може да се уплати само пред да заврши пробата, и плаќањето е на жиро-сметка, значи можете во било кое време да го земете пакетот
  • Значи ако знаете уште пред да заврши пробата дека ќе продолжувате, најдобрата опција е да го искористите овој пакет
Повеќе за овој пакет и начинот на плаќање можете да дознаете тука.
Scroll to Top